KS Praha logo

Workshopy – Teen Camp 2024

Dorost Odrost Porost Teen Camp Uživatel Jakub Homolka Kalendář 5.3.2024

Zde jsou informace ke všem workshopům, které jsou v nabídce, včetně aktuální obsazenosti.

Obecné informace o Teen Campu 2024 najdeš tady.

A co to workshopy jsou?

Pokud jedeš na Teen Camp poprvé, tak bys měl/a vědět, že workshopy jsou aktivity, které se odehrávají každý den dopoledne a to po celou dobu TC. Tebou zvolená aktivita (workshop), kterou si vybereš v přihlášce, bude pro tebe náplní každého dopoledne, tak si dobře (a hlavně včas, aby byla ještě místa), zvol ten správný! A nezapomeň, že definitivním potvrzením workshopu je až tvoje zaplacení.

 

Hudební

Kdo ho vede: Kiki Pasková a Lukáš Ondráček
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Hraješ na nějaký hudební nástroj nebo zpíváš? Chtěl/a bys na Teen Campu strávit kvalitní čas s lidmi, kteří milují Boha a hudbu? Neváhej a přihlaš se na náš workshop! Chceme se navzájem obohatit a věnovat se tomu, co nás baví. Budeme rádi, když se přidáš, ať už jsi začátečník nebo zkušený hudebník! S sebou budeš potřebovat svůj nástroj a trochu odvahy, protože hraní před lidmi tě nemine 😉. Do poznámky v přihlášce napiš jaké máš zkušenosti s hraním na konkrétní nástroje nebo se zpěvem.

Pokud jsi byl na našem workshopu v minulých letech, zvaž jestli chceš znovu, protože forma bude podobná.

 

MasterClass (feat. MasterClass) (od 15 let)

Kdo ho vede: Michal Mocek
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Baví tě zkoušet nové věci? Bavilo by tě naučit se nové věci a vyzkoušet si nové dovednosti? Tak právě o tom bude tenhle workshop. Každý den budeme probírat jednu kompletně jinou dovednost. Může to být umění, může to být něco praktického, může to být znalost, prostě pokud chceš objevit a vyzkoušet si něco nového, tak jako já, těším se na tebe na mém workshopu. 😉

 

Ovoce Ducha

Kdo ho vede: Věrka Ondráčková
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

K čemu je ovoce Ducha Svatého dobré? Je vůbec potřeba k životu s Bohem? Může mít ovoce Ducha vliv na to jak žiju a jak mluvím? Ovlivňuje mé vztahy? Na tyto a podobné otázky budeme hledat odpověď jak v Bibli, ale také budeme hledat příklady těch, kteří tím jak žili, ovoce nesli a měnilo to jejich životy. Nezapomeň Bibli s sebou. Těším se na tebe! Věra

 

Kdo jsem a proč jsem vlastně na světě?

Kdo ho vede: Michal Klesnil
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Správné odpovědi na tyto otázky mohou člověku zásadně změnit život k dobrému. A špatné odpovědi mu ho zase mohou zásadně zkomplikovat. Tak se nad nimi budeme společně zamýšlet. Budeme hledat, jestli nám k tomu má co říci Bible a Boží Duch.

 

První pomoc a co dělá takový zdravotník? (Od 14 let)

Kdo ho vede: Beky Kouklíková
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Nejseš si jistý, co máš dělat při první pomoci? Dostal ses do situace, kdy jsi ji potřeboval a nevěděl? Projedeme základy první pomoci, krizové intervence a práci zdravotníka na táborech. Nemusíš se bát nějaké šílené přednášky, budeme dělat co nejvíce simulací, kde si můžeš vše vyzkoušet. Neboj se, vše bude dobrovolné. Moc se na tebe těším!

PS: Musí ti být alespoň 14, počítej s tím, že součástí první pomoci je krev (my budeme mít umělou). Vem si plavky, vyzkoušíme si i vodní záchranu, pokud bude hezky.

 

Těžké učení Ježíše (od 15 let)

Kdo ho vede: Josh Dietz
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Matouš 15:21-28: Kananejská žena požádala Ježíše o pomoc a Ježíš jí odpověděl, “Není správné vzít chléb dětem a hodit ho psům”. Ježíš neučil jenom lásku a pokoj, ale taky těžké věci. Během tohoto workshopu budeme procházet Ježíšova těžká učení a jak se nás týkají v dnešní době. Přineste si svou Bibli a sešit na poznámky a můžete se těšit na zajímavé rozhovory.

 

Netradiční sporty

Kdo ho vede: Petr Hrdina a Jenda Michálek
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Cože on existuje i jiný sport než fotbal? Třeba Ultimate Frisbee či baseball a podobné netradiční sporty. Je škoda, že se s těmito známými i neznámými sporty nesetkáváme moc často. Proto je tento workshop přesně pro lidi, co baví objevovat nové způsoby hry a pohybu. Zkusíme nahlédnout trochu dále než jen základní pravidla a společně si to určitě užijeme.

 

Fotbal nejen pro kluky

Kdo ho vede: Daníček Frantík
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Přijďte si zahrát fotbal s námi! Nezáleží na tom, jestli už jste hráli, nebo ne. Dám si pozor aby se zapojil každý. Je to příležitost strávit společně čas venku, trochu si zlepšit kondičku a třeba se trochu u sportu seznámit. Avšak, pokud jste slečna, mějte na paměti, že budete hrát s chlapci, kteří mohou být tvrdší ve hře. Takže si to dobře rozmyslete a těším se na vás na hřišti!!!

 

Šachový workshop pro kluky a holky

Kdo ho vede: Tobiáš Heřmanský
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Jsi hráč nebo…? Přijď si zahrát šachy, vyzkoušet řešení nejrůznějších úloh a přiučit se několika fíglům, co ti pomůžou jak v šachu, tak v životě. Pokud budeš na Teen Campu, znáš pravidla a chceš se zdokonalit ve „Hře králů“, je tento workshop právě pro tebe. 

Disclaimer: neočekávejte prosím ode mne, že budu vědět a znát každou fintu, variantu, či šachové názvosloví. Nejsem šachový Mistr, mám rating pouze 1300, jsem jen velký nadšenec, co chce rozdávat radost ze hry dál.

 

Tvůrčí psaní

Kdo ho vede: Samuel Gawlik
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Baví tě psaní a příběhy? Máš neodolatelnou touhu psát povídky a příběhy jenom pro vlastní potěšení? Přijď si něco napsat s absolventem maturity z Čj. Zkusíme si, co odlišuje zajímavou postavu od náhodného generátoru vět, jak vytvořit poutavý svět (možná i s poutavou magií) a jak napsat příběh, který člověka neunudí k smrti. Vítán je každý, kdo má rád příběhy, rozumí českému výkladu a umí psát v alespoň jednom jazyce.

 

Sport pro holky

Kdo ho vede: Nina Chalupová a Ellenka Krajdlová
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Pokud nechceš sedět a radši si zasportuješ, jsi na správném místě! Na našem workshopu si vyzkoušíme různé sporty, a možná si i zacvičíme ;)). Nuda to s námi opravdu nebude!! Těšíme se na tebe 🫵 Ellen a Nina <33

 

Básně číst, básně psát

Kdo ho vede: Tomáš Dittrich
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Na každém setkání budeme hledat symboly a tajemství ve vybrané starší české básni. Workshop si klade za cíl vysvětlit pravidla, která pomáhají vytvářet kvalitní poezii a také psát a překládat písňové texty. V závěru bude vždy prostor i na vlastní tvorbu. Účastníci mohou přinést své dosavadní básně i písňové texty. 

 

Vybral/a sis svůj workshop? Přihlaš se!