KS Praha logo

Workshopy – Podzimky 2023

Dorost Odrost Podzimky Porost Uživatel Ondřej Kalendář 17.9.2023

(dlya Ukrainskix uchastnikov: nizhe informacia dlja vas etoi kraskoi, jesli neponjatno, zvonite Dite na 775367678:)

Zde najdete anotace ke všem workshopům. Do přihlášky uveď, který WS sis vybral a jeden jako náhradní, pokud by tom prvním už nebylo místo.

Přečti si nejprve obecné informace o Podzimkách.

A co to workshopy jsou?

Pokud jedeš na Podzimky poprvé, tak bys měl/a vědět, že workshopy jsou aktivity, které se odehrávají každý den dopoledne během Podzimek. Tebou zvolená aktivita (workshop), kterou si vybereš v přihlášce, bude pro tebe náplní dopoledne, tak si dobře (a hlavně včas, aby byla ještě místa), zvol ten správný! A nezapomeň, že definitivním potvrzením workshopu je až tvoje zaplacení.

Dary Ducha svatého

Kdo ho vede: Michal Klesnil
Přihlášeno: 12
Kapacita: 30

Křesťanství bez moci Ducha Svatého je jako zalévání zahrady bez kropící hadice. Jde to, ale je to dřina. V Bibli se píše, že všichni křesťané mohou prorokovat a modlit se za uzdravení. Zaměříme se proto
zejména na tyto dva dary a naším cílem bude, aby s nimi každý účastník workshopu udělal osobní zkušenost. Možná se ale dostaneme i k dalším darům.

Sport pro kluky do 16 let

Kdo ho vede: Daníček Frantík
Přihlášeno: 16
Kapacita: 16                                                       

Kromě fotbalu zkusíme, co v nás je, zahrajeme si různé hry a zkusíme méně tradiční sporty! Těším se na vás!

Sport pro holky

Kdo ho vede: Ellen Krajdlová a Nina Chalupová

Přihlášeno: 10
Kapacita: 16

Zkusíme všechny možné sporty, zaposilujeme si, možná i zatančíme. Každopádně to bude zábava a těšíme se na všechny účastnice!

První pomoc

Kdo ho vede: kolektiv zdravotníků
Přihlášeno: 10
Kapacita: 12

Miluješ lékařské seriály a vždy jsi toužil být jejich hrdina? Nebo Tě jen zajímá, jak se chovat, když narazíme na někoho, kdo potřebuje zdravotní pomoc? Vyzkoušíme si různé typy první pomoci, shrneme si, jak reagovat v kritických situacích a určitě zažijeme i spoustu zábavy.

Jazyky světa – od 15 let

Kdo ho vede: Dita Frantíková
Přihlášeno: 6
Kapacita: 12

Na světe existuje několik tisíc jazyků, mají společné i rozdílné rysy. Čím víc jich umíš, tím snáze Ti jde další… Dozvíme se o nejstarších dochovaných jazycích na světě, rozdílech mezi nimi a moderními jazyky a o tom, co se stane, když se jazyky promíchají.

Dudgeon and Dragons – od 14 let

Kdo ho vede: Jakub Tichý
Přihlášeno: 6
Kapacita: 6

Dungeons and Dragons, v Čechách také známé jako Dračí Doupě, je fantasy příběhová stolní hra na hrdiny. Každý hráč se vžívá do své postavy a ovládá ji ve vyprávěném dobrodružství. Workshop ideální pro fantasy nerdy, nebo milovníky stolních her. Doneste si sešit a propisku. Budeme hrát hry, můžeme vyzkoušet i něco nového a budeme si ukazovat, jak se správně po sportu protáhnout. Těšíme se na všechny, nebojte se posilování a pohybu zdar!

Toulky Kutnou Horou

Přihlášeno: 7
Kapacita: 15

Kutná Hora je tajemné a krásné město plné významných historických památek, ale také úzkých a zapadlých uliček, opuštěných plácků a každé místo tady má svůj příběh.  Jestli se chceš dozvědět o Kutné Hoře víc a zajímá Tě, jak tohle město vlastně žilo a žije, pojď se na tenhle WS. Čekají Tě výpravy po památkách, ale i návštěvy míst kam se běžní turisté jen tak nepodívají. Rozhodně to není žádný nudný dějepis!

Focení

Kdo ho vede: kolektiv fotografů
Přihlášeno: 14
Kapacita: 14

Zkusíme si různé techniky focení, projdeme zásady focení nejrůznější příležitostí a prostředí, vyrazíme i ven do města a přírody. Potřebuješ buď fotoaparát nebo mobil s foťákem.

Tvořivý workshop

Kdo ho vede: Míla Černá, Štěpánka Krišicová a Gábi Wachtlová
Přihlášeno: 15
Kapacita: 20

Korálky, kamínky, malba, hlína a mnohé další… vítáme všechny, kteří rádi tvoří a zkouší něco nového. Odvezete si domů krásné výrobky!

Volejbal

Kdo ho vede: Michal Mocek a Jenda Michálek
Přihlášeno: 10
Kapacita: 16

Dycky volejbal! Zahrajeme sim protáhneme se, naučíme se pár tríčků, jak hrát ještě lépe. Těšíme se na vás!

Nestereotypní workshop

Kdo ho vede: Mája Cinová
Přihlášeno: 6
Kapacita: 10

Čauky, pokud každý rok přemýšlíš, kam jít na workshop a nechceš dělat každý den to samé, tak se přihlaš a užijeme si fakt zábavu!

Hry, kam se podíváš

Kdo ho vede: Kristián Olách, Klára Jandová
Přihlášeno: 14
Kapacita: 14

Budeme hrát venku i uvnitř, zábavné, akční, psychologické… vítáme nadšené hráče i zvědavce, jedinou podmínkou je se zapojit 😂

Přihlašování uzavřeno