KS Praha logo

Workshopy – Podzimky 2022

Dorost Odrost Podzimky Porost Uživatel Ondřej Kalendář 5.9.2022

(dlya Ukrainskix uchastnikov: nizhe informacia dlja vas etoi kraskoi, jesli neponjatno, zvonite Dite na 775367678:)

Zde najdete anotace ke všem workshopům. Pokud není u WS napsaný vedoucí, brzy ho tam doplníme. Do přihlášky uveď, který WS sis vybral a jeden jako náhradní, pokud by tom prvním už nebylo místo.

Přečti si nejprve obecné informace o Podzimkách.

A co to workshopy jsou?

Pokud jedeš na Podzimky poprvé, tak bys měl/a vědět, že workshopy jsou aktivity, které se odehrávají každý den dopoledne během Podzimek. Tebou zvolená aktivita (workshop), kterou si vybereš v přihlášce, bude pro tebe náplní dopoledne, tak si dobře (a hlavně včas, aby byla ještě místa), zvol ten správný! A nezapomeň, že definitivním potvrzením workshopu je až tvoje zaplacení.

Sport pro kluky do 16 let včetně / Спорт для мальчиков

Kdo ho vede: Pavel Frantík / Руководитель: Павел Франтик
Přihlášeno: 18 – obsazeno
Kapacita: 18 / Вместительность: 18

Chceš rozvíjet svoje sportovní dovednosti? Chceš měřit svoji sílu a rychlost s ostatními vrstevníky? Pojď na sport pro kluky a ukaž co je v tobě! A neboj, každý den se zamyslíme nad Biblí.

Sport pro holky / Спорт для девочек

Kdo ho vede: Rebeka Kouklíková / Руководитель: Ребека Кукликова

Přihlášeno: 16 – obsazeno
Kapacita: 16 / Вместительность: 16

Budeme hrát hry a zkoušet nové věci. Sáhneme si na dno a zjistíme, co v nás je. Těším se na všechny, nebojte se posilování a pohybu zdar!

Nestereotypní workshop / Нестереотипный мастер-класс

Kdo ho vede: Mája Cinová a Sára Korčáková / Руководитель: Майя Чинова и Сара Корчакова.
Přihlášeno: 14 – obsazeno
Kapacita: 14 / Вместительность: 14

Jsi typ člověka co má rád společné aktivity venku i vevnitř a rád poznáváš nové fajn lidi? Máš rád pohodu, ale i se rád bavíš? Tento workshop je přímo pro tebe. S námi se rozhodně nudit nebudeš. Můžeš se těšit na plno zábavy, společných her a kreativních aktivit, které budou stát za to. / Веселье снаружи и внутри, игры, творчество, комфорт.

Boží slovo? To je toho! / Божье слово: скучно или весело?!

Kdo ho vede: Šimon a Johanka Ondráčkovi / Руководитель: Симон и Йоханка Ондрачек
Přihlášeno: 10 – obsazeno
Kapacita: 10 / Вместительность: 10

Zdá se ti, že některé věci v Bibli nedávají smysl? Náš oblíbený kazatel říká, že povinností křesťana je zařídit si, aby ho Bible bavila. Ale jak na to? Každý z nás je jiný a každého baví něco jiného, takže také potřebujeme různé způsoby, jak se do Bible dostat. Přijď si o tom popovídat a vyzkoušet, co vyhovuje tobě. / Вы находите Библию неинтересной? Приходите к нам в мастерскую и вы узнаете много интересного.

English workshop / Английский 

Kdo ho vede:  / Руководитель:

Přihlášeno: 8
Kapacita: 12 / Вместительность: 12

Angličtina ve škole může být někdy nuda, ale tady máš možnost si popovídat s rodilou mluvčí, zažít spoustu zábavy s ostatními a ještě se naučit něco, čím pak ve škole rozhodně oslníš 😊

Tvořivý workshop / Творческий мастер-класс

Kdo ho vede: Dita Frantíková a spol. / Дита Франтикова и компания.
Přihlášeno: 14 – obsazeno
Kapacita: 14 / Вместительность: 14

Je mnoho způsobů, jak vyjádřit svou kreativitu. Vyzkoušíme různé způsoby zdobení dortů, perníčků apod. a zkusíme i pletení a jiné tvořivé techniky. Takže pokud tě baví tvoření všeho druhu, přijď, budeme tvořit ostošest! / Креативно, мы попробуем такие техники, как вязание, украшение торта и выпечку!

Outdoorový workshop / Zhiz v prirode bez texniky

Kdo ho vede: Viktor Komárek / Руководитель: Виктор Комарек

Přihlášeno: 2
Kapacita: 12 / Вместительность: 12

Jsi rád venku v přírodě a láká Tě zkusit si, jaké je to v ní fungovat bez moderních vymožeností? Zajímá Tě, jak rychlý a obratný jsi, jak si poradíš v nepříznivých podmínkách a jak dokážeš pracovat v týmu? Tak se přihlas a nebudeš litovat. Čeká nás spousta zábavných činností, kdy si vyzkoušíš, co v Tobě je. Budeš potřebovat jen nadšení a dobré oblečení do lesa. / Odeisja v xoroshoyu odezhdu v les i poprubuj zhiz v prirode i budesh udivljen, v chem vsjom ty uspeesh bez texniky!

Postel, lednice, kostel / Кровать, холодильник, церковь

Kdo ho vede: Matouš Neužil / Руководитель: Матуш Нежил

Přihlášeno: 10 – obsazeno
Kapacita: 10 / Вместительность: 10

Chtěl bys zapracovat sám na sobě? Změnit své životní a životní návyky a vydat se na cestu zdravého životního stylu, který vede k lepšímu zdraví i fyzické a psychické kondici? Nebo jen nejsi spokojen se svou postavou a chtěl bys to změnit? Každý den spojíme teorii s praxí, budeme se bavit o důležitosti spánku, správné stravě a proč je „postel, lednice, kostel“ správný postup k dosažení vašich cílů.

Každý den budeme mít také praktickou část, kde se zaměříme na vyzkoušení několika posilovacích a strečinkových metod. Vítaní jsou zkrátka všichni, kteří na sobě chtějí pracovat a nechtějí jen celý život sedět na zadku 😊. / Программа о здоровом образе жизни, сне, здоровом питании и духовной жизни.

Toulky Kutnou Horou / Прогулки по Кутной Горе

Kdo ho vede: Saša Štěpanovský / Руководитель: Саша Штепановски

Přihlášeno: 13
Kapacita: 15 / Вместительность: 15

Kutná Hora je tajemné a krásné město plné významných historických památek, ale také úzkých a zapadlých uliček, opuštěných plácků a každé místo tady má svůj příběh.  Jestli se chceš dozvědět o Kutné Hoře víc a zajímá Tě, jak tohle město vlastně žilo a žije, pojď se na tenhle WS. Čekají Tě výpravy po památkách, ale i návštěvy míst kam se běžní turisté jen tak nepodívají. Rozhodně to není žádný nudný dějepis! / Туризм по историческим местам Кутной Горы

Dungeons and Dragons (Dračí Doupě) pro 14+ let

Kdo ho vede: Kuba Tichý

Přihlášeno: 5
Kapacita: 6 / Вместительность: 6

Dungeons and Dragons, v Čechách také známé jako Dračí Doupě, je fantasy příběhová stolní hra na hrdiny. Každý hráč se vžívá do své postavy a ovládá ji ve vyprávěném dobrodružství. Workshop ideální pro fantasy nerdy, nebo milovníky stolních her. Doneste si sešit a propisku.

Přihlašování ukončeno, naplněna kapacita