KS Praha logo

Organizátoři English Campu

English Camp Uživatel Ondřej Kalendář 19.6.2019

Organizátoři

English Camp organizuje český tým z Křesťanského společenství Praha (co to je se můžeš dozvědět o kousek níže) ve spolupráci s týmem Američanů a případně interním týmem (to jsou Češi a Američani, kteří v průběhu campu pomáhají českému a americkému týmu tak, aby v budoucnu mohly camp zajišťovat už bez pomoci interního týmu). Celá tahle spolupráce je zaštítěna Křesťanskou akademií mladých (KAM), která se svojí partnerskou organizací Josiah Venture (JV) každoročně v ČR pořádá téměř třicet English Campů. Právě díky KAMu a JV je každý rok na campech originální téma (včetně plakátů, triček a dalšího) – navíc nám KAM pomáhá s přípravou campu a zajišťuje americký a interní tým.

Český tým

V českém týmu jsou kluci a holky cca od 18 let, kteří celoročně pracují na přípravách campů a dalších aktivit pro mladé lidi středoškolského věku.

Americký tým

Toto léto budeme mít 2 týmy Američanů! Menší tým jsou naši kamarádi z Pensylvánie (u východní pobřeží USA) z města Dallas. Druhý větší tým budou noví Američani ze státu Illinois, takže to bude určitě bezva!

Křesťanské společenství Praha

KS Praha je křesťanská církev, která je součástí celorepublikového KS. Scházíme se na několika místech v Praze a členové českého týmu jsou také členy Mládeže KS Praha, který se dělí podle věku na 3 skupiny – věkovému rozpětí účastníků EC odpovídá porost odrost – schází se pravidelně jednou týdně, a kromě toho pořádají různé zábavné akce a víkendovky. Pokud bys měl/a po campu čas a chuť, tak tě samozřejmě rádi uvidíme!

Křesťanská akademie mladých

Křesťanská akademie mladých byla založena v roce 1997 jako občanské sdružení zaměřené na vzdělávací a charitativní práci mezi mládeží. Je to mezidenominační necírkevní organizace, která ve spolupráci s církvemi pořádá nejrůznější akce, ať už pravidelné, nebo jednorázové. English Campy ve spolupráci s americkou organizací Josiah Venture, která campy organizuje v dalších státech Evropy – takže každoročně se v různých zemích na campech se stejným tématem sjedou tisíce studentů různých národností!

Celý camp pořádáme za podpory Magistrátu hlavního města Prahy.

Kontakt na vedoucí kempu:

Štěpán Vávra
E-mail: vavra.stepan (zavináč) gmail.com
Tel.: +420 777 623 818
Kdo jsem: Mám skvělou ženu Katku a dcery Emmu a Theu, věřím v Boha, pracuji jako softwarový inženýr.