KS Praha logo

Workshopy – Teen Camp 2019

Dorost Odrost Porost Teen Camp Uživatel Jakub Homolka Kalendář 9.4.2019

Zde jsou informace ke všem workshopům, které jsou k nabídce, včetně aktuální obsazenosti.

Obecné informace o Teen Campu 2019 najdeš tady.

A co to workshopy jsou?

Pokud jedeš na Teen Camp poprvé, tak bys měl/a vědět, že workshopy jsou aktivity, které se odehrávají každý den dopoledne a to po celou dobu TC. Tebou zvolená aktivita (workshop), kterou si vybereš v přihlášce, bude pro tebe náplní každého dopoledne, tak si dobře (a hlavně včas, aby byla ještě místa), zvol ten správný! A nezapomeň, že definitivním potvrzením workshopu je až tvoje zaplacení.

function myCallback(spreadsheetdata) { var entry = spreadsheetdata.feed.entry; for (i = 1; i <= 9; i++) { document.getElementById("w" + i + "-1").innerHTML = entry[i * 4 + 2].content.$t; document.getElementById("w" + i + "-2").innerHTML = entry[i * 4 + 3].content.$t; document.getElementById("w" + i + "-3").innerHTML = entry[i * 4 + 1].content.$t; } }

Sport pro kluky do 16 let včetně

Kdo ho vede: Pavel Bukáček
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Budeme se věnovat nejrůznějším sportům, především podle toho, co nám místní sportoviště dovolí. Také se budeme každý den společně zamýšlet nad vybranou částí Bible. Na mladé a nadějné sportovce se těší Pavel Bukáček.

 

Sport a tanec pro holky

Kdo ho vede: Štěpánka Pitzmosová
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Chceš si každý den trochu zasportovat? Tak pojď! Zaběháme si, zaposilujeme, zahrajeme spoustu her a samozřejmě zatancujeme. Jestli jsi ještě nikdy netancovala, vůbec se neboj, nebude to nic složitého. Každý den se společně naučíme část tance a na konci týdne z toho určitě bude něco úžasného.

S sebou si přivez sportovní oblečení, pevné boty, plavky a hlavně dobrou náladu!

 

Angličtina

Kdo ho vede: Pája Bláhová
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Angličtina vás nebaví, ale chtěli byste jí aspoň trochu rozumět? Nebo naopak angličtinu milujete a nemůžete bez ní být? Tak jako tak, s tímhle workshopem neuděláte chybu. Rozhodně nebudeme sedět v lavicích a něco biflovat.

 

The Bible

Kdo ho vede: Honza Adamec
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Dva tisíce let a tři tisíce kilometrů – to je tolik, kolik nás dělí od biblických příběhů. Texty Bible vznikaly v jiné kultuře a době. A pro nás není vždy úplně lehké jim rozumět a vidět aspoň část toho, co tehdejší čtenáři. Jak číst Bibli? Jak jí rozumět? Jak najít víc než jen příběh?  K čemu jsou rodokmeny? Během týdne se ponoříme do krás Bible a zkusíme se znovu a nově setkat s jejím autorem. Workshop nebude jen formou učení, ale hlavně to bude zábava. S sebou papíru, tužku a Bibli. Doporučený věk od 15 let.

 

Dary Ducha svatého

Kdo ho vede: Michal Klesnil
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Používal bys rád dary Ducha Svatého, ale nevíš, jak do toho? Pak je tenhle workshop pro tebe. Soustředíme se zejména na prorokování a modlitby za uzdravení, ale zabrousíme i na jiné dary z 1Kor 12.

 

WS pro holky

Kdo ho vede: Věra Ondráčková
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Workshop je pouze pro holky. Budeme mluvit o přátelství, vztazích (s rodiči, sourozenci, …), šikaně, zneužívání atd… a jak se vypořádat s tím, co nás v životě potkalo. Těším se na vás!

 

Vařit a péct

Kdo ho vede: Milada Frantíková
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Zkusíme si pečené dobroty i studenou kuchyni slanou i sladkou. Dozvíš se, jak na brownies, tiramisu a kynuté buchty, naučíš se, jak rozeznat kvalitu sýra a co se stane, když do těsta zapomeneš dát nějakou ingredienci … prostě spoustu zábavy a ochutnávání 🙂

P.S. pokud máš konkrétní věc, kterou si určitě chceš vyzkoušet, napiš mi na messenger a ráda ji zařadím!

 

Malba a kresba pod širým nebem

Kdo ho vede: Aleš Novák
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Předmětem workshopu bude malba a kresba nejen krajiny, venku pod širým nebem. Beru POUZE vážné zájemce, kdo se chce flákat, toho přepošlu na jiný workshop 🙂

 

Boj o přežití

Kdo ho vede: Anička Tichavská
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Představ si, že ses ocitl sám uprostřed lesa. Široko daleko nikdo. Dokázal by sis poradit? … Jak si vytvořit přístřešek? Dá se sehnat něco k jídlu? Jak se zorientovat v mapě? A bez ní? Společně si taky vyzkoušíme jak rozdělat oheň, něco na něm ukuchtit, dozvíme se něco o první pomoci a možná i přenocujeme pod širým nebem. Pojď a přidej se!

 

 

Vybral/a sis svůj workshop? Přihlaš se!