KS Praha logo

Workshopy – Teen Camp 2023

Dorost Odrost Porost Teen Camp Uživatel Jakub Homolka Kalendář 30.3.2023

Zde jsou informace ke všem workshopům, které jsou v nabídce, včetně aktuální obsazenosti.

Obecné informace o Teen Campu 2023 najdeš tady.

A co to workshopy jsou?

Pokud jedeš na Teen Camp poprvé, tak bys měl/a vědět, že workshopy jsou aktivity, které se odehrávají každý den dopoledne a to po celou dobu TC. Tebou zvolená aktivita (workshop), kterou si vybereš v přihlášce, bude pro tebe náplní každého dopoledne, tak si dobře (a hlavně včas, aby byla ještě místa), zvol ten správný! A nezapomeň, že definitivním potvrzením workshopu je až tvoje zaplacení.

 

Hudební

Kdo ho vede: Kiki Pasková a Lukáš Ondráček
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Hraješ na nějaký hudební nástroj nebo zpíváš? Chtěl/a bys na Teen Campu strávit kvalitní čas s lidmi, kteří milují Boha a hudbu? Neváhej a přihlaš se na náš workshop! Chceme se navzájem obohatit a věnovat se tomu, co nás baví. Budeme rádi, když se přidáš! S sebou budeš potřebovat svůj nástroj a trochu odvahy, protože hraní před lidmi tě nemine 😉. Pokud jsi byl na našem workshopu minulý rok, zvaž jestli chceš znovu, protože forma bude podobná.

 

Dungeons and Dragons (od 14 let) ZRUŠENO

Kdo ho vede: Jakub Tichý
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Dungeons and Dragons, v Čechách také známé jako Dračí Doupě, je fantasy příběhová stolní hra na hrdiny. Každý hráč se vžívá do své postavy a ovládá ji ve vyprávěném dobrodružství. Workshop ideální pro fantasy nerdy, nebo milovníky stolních her. Doneste si sešit a propisku. hrát hry, můžeme vyzkoušet i něco nového a budeme si ukazovat, jak se správně po sportu protáhnout. Těšíme se na všechny, nebojte se posilování a pohybu zdar!

 

Duchovní dary a já

Kdo ho vede: Věrka Ondráčková
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

O duchovních darech z Bible jistě víš. Ráda bych se zaměřila na to, co do tebe Bůh vložil, k čemu si tě používá, nebo může použít a jak vstoupit to věcí, které Bůh má pro tebe připravené? Má cenu věci zkoušet?
Jakou roli v rozeznání našich obdarování mají ostatní? Na to všechno budeme hledat odpovědi nejen v Bibli, ale i ve zkušenostech druhých lidí.
Těším se na tebe,
Věra

 

Poslední doba

Kdo ho vede: Michal Klesnil
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Budeme mluvit o tom, co říká Bible o poslední době před návratem Ježíše Krista zpět na zem. Položíme si otázku, zda se dá podle něčeho poznat, že se ta doba blíží. Budeme se bavit o tom, jak by to mohlo probíhat, a co by to mělo znamenat pro každého osobně.

Kdo by chtěl být skvěle připravený, může si předem přečíst Michalovy knihy „Přicházející král“ a „Ve dnech hlasu sedmého anděla“. Ale není to podmínkou.

 

Cyklistický

Kdo ho vede: Beky Kouklíková
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Je pro tebe procházka moc pomalá? Chceš něco rychlejšího? Tak se přidej k nám na kola. Co na to potřebuješ? Ano! správně! Kolo a helmu (v lepším případě ještě náhradní duši, rukavice a brýle). Pojeď s námi!

 

Základy víry v komplikovaném životě

Kdo ho vede: Josh Dietz
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Často v životě hledáme odpovědi na složité otázky. Ale pokud nemáme pevný základ v naší víře, může se stát, že nalezneme nesprávné odpovědi. Přidej se k nám v procházení základů víry a hledání toho, co to znamená stavět na tomto pevném základě. Tento workshop je také skvělým místem, kam můžete přinést jakékoliv těžké otázky, které máte.

 

Netradiční sporty

Kdo ho vede: Petr Hrdina
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Cože on existuje i jiný sport než fotbal? Třeba Ultimate Frisbee či baseball a podobné netradiční sporty. Je škoda, že se s těmito známými i neznámými sporty nesetkáváme moc často. Proto je tento workshop přesně pro lidi, co baví objevovat nové způsoby hry a pohybu. Zkusíme nahlédnout trochu dále než jen základní pravidla a společně si to určitě užijeme.

 

Fotbal hlavně pro kluky

Kdo ho vede: Daníček Frantík
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Ahoj, baví tě fotbal? Pojď ke mně na workshop!!! Je jedno jak dobře ti jde, vlastnoručně se postarám aby si zahrál každý, nehledě na to jak daleko v tom sportu jsi ❤️, těším se na tebe. (Můžeš se přihlásit i jako slečna, pokud o to vážně stojíš a zvládneš tvrdší klučičí hru.)
Dan

 

O audiovizuální technice

Kdo ho vede: Pepa Hejnic a Matyáš Král
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Chceš vědět, co je potřeba udělat, aby kapela na koncertu zněla dobře nebo třeba proč na některých bohoslužbách někomu není rozumět? Zajímalo tě, proč je na pultu tolik knoflíků a chtěl sis jimi vyzkoušet otočit? Tak přesně to si na workshopu vyzkoušíš. Mimo zvuku se budeme taky zabývat světly – ano to je to vizuální v názvu, protože jinak zvukaři vizuálně zajímaví nejsou.

 

Psycho-workshop aneb Jak zvládat sám sebe (od 14 let)

Kdo ho vede: Maruška Chalupová a Míša Ondráčková
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

A to jak hlavu, tak tělo, protože naše vnitřní prožívání může být často hodně spojené i s tím, jak nakládáme se svým tělem a to je jedna z věcí, o kterých se budeme bavit. Co budeme na workshopu dělat? Budeme mluvit o tématech jako je stres a jeho zvládání, time-management, spánek apod. Zkusíme si udělat různé osobnostní testy nebo se podívat třeba na to, jaký chronotyp jste.

V rámci ws bude i čas o samotě, kdy sami budete mít čas soustředit se na sebe a třeba zkusit praktikovat to, co jsme si řekli dříve 😊.

Těšíme se na vás!

 

English!!

Kdo ho vede: Dita Frantíková a Kayla Hennings
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Koukáš se rád na videa v angličtině a chceš jim lépe rozumnět? Tak s tím ti pomůžeme! Dokonce si sám i video natočíš … a Američanka Kayla Ti pomůže s výslovností, o to neměj obavy:) Celý týden zábavy v zaoceánském jazyce … stolní hry, témata, videa a kvízy. Těšíme se na tebe!

 

Rukodělný

Kdo ho vede: Míla Černá
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Háček, jehlice, vlna, drát, uzlíky, papír, korálky… co mají tyhle věci společného? Že se z nich nebo s jejich pomocí dá něco skvělého vyrobit.
A to taky budeme dělat. Háčkovat, plést, drhat, drátkovat, a nejspíš i něco dalšího. Co budeš potřebovat? Trpělivost. Tu hlavně a chuť se naučit něco nového a případně pomoci ostatním, pokud budeš patřit k těm zkušenějším.
Těším se na tebe!

 

Vaření

Kdo ho vede: Tereza Mocková, Helena Bezpalcová
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Baví tě vaření, pečení a ochutnávání? Na našem workshopu nás čekají kuchařské experimenty a spoustu zábavy. Zjistíš, že vařit se dá i v neprofesionálních podmínkách… Jestli tě láká se naučit něco navíc o vaření, neváhej se přihlásit na náš workshop!

 

Vybral/a sis svůj workshop? Přihlaš se!