KS Praha logo

Workshopy – Teen Camp 2021

Dorost Odrost Porost Teen Camp Uživatel Jakub Homolka Kalendář 11.4.2021

Zde jsou informace ke všem workshopům, které jsou v nabídce, včetně aktuální obsazenosti.

Obecné informace o Teen Campu 2021 najdeš tady.

A co to workshopy jsou?

Pokud jedeš na Teen Camp poprvé, tak bys měl/a vědět, že workshopy jsou aktivity, které se odehrávají každý den dopoledne a to po celou dobu TC. Tebou zvolená aktivita (workshop), kterou si vybereš v přihlášce, bude pro tebe náplní každého dopoledne, tak si dobře (a hlavně včas, aby byla ještě místa), zvol ten správný! A nezapomeň, že definitivním potvrzením workshopu je až tvoje zaplacení.

 

Sport pro kluky do 15 let včetně

Kdo ho vede: Pavel Bukáček
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Budeme se věnovat nejrůznějším sportům, především podle toho, co nám místní sportoviště dovolí. Také se budeme každý den společně zamýšlet nad vybranou částí Bible. Na mladé a nadějné sportovce se těší Pavel Bukáček.

 

Sport pro kluky od 16 let

Kdo ho vede: Miloš & Daniel Kačírkovi
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Hledáme mladé pušky, co se nebojí vystřelit. Chceme někoho, kdo k míči sedne jako Tom k Jerrymu. Chceme někoho, kdo se nebojí schytat ránu a vždycky se modlí k Pánu. A žádný flusy do cizí pusy

 

Sportovní aktivity pro holky

Kdo ho vede: Ráchel & Rebeka Kouklíkovy
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Stručně a jasně: budeme hrát hry, zkoušet ne úplně tradiční sportovní aktivity a učit se pracovat se svým tělem i po sportu (bez správné regenerace to totiž nejde :)). Těšíme se na všechny, nebojte se posilování a pohybu zdar!

 

Věřím. Věřím v… V co vlastně věřím?

Kdo ho vede: Jan Adamec
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Jako křesťané věříme v to, že za nás Ježíš zemřel na kříži. To je to nejdůležitější, ale tady nekončíme. Je toho o hodně víc. To, co Ježíš udělal na kříži, mění totiž celý náš svět. Workshop bude o tom, co naše víra říká o Bohu, o hodnotě člověka, o problémech a zlu, o vztahu k naší zemi, o Boží záchraně, o posledních časech a hlavně o tom, co to znamená pro náš osobní život. Co naopak už křesťanství není a je jen ubohá karikatura? Často lidi odcházejí od Boha, protože nechtějí věřit v něco, co ve skutečnosti ani naše víra není.

V křesťanství je toho o hodně víc, než si někdy myslíme, a je úžasné tyto poklady objevit. Lepší ale je nejenom je objevit a porozumět jim, ale nechat si tou dobrou zprávou změnit celý život.

Workshop je určený pro lidi, kteří si chtějí ujasnit čemu vlastně věří a jaké otázky nemají ještě dořešené.

 

Prostě příběh (STS) – ZRUŠENO

Kdo ho vede: Věra Ondráčková
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Nauč se znát a vyprávět příběhy z Bible. Zajímavou formou otázek se interaktivně zapojíš do příběhu a budeš objevovat poklady, které tam jsou. Seznámíš se přibližně s 5 biblickými příběhy.

Určitě to nebude nuda, těším se na tebe!

 

Víra, která přenáší hory – ZRUŠENO

Kdo ho vede: Michal Klesnil
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

„Víra tvá tě uzdravila.“ „Kdo by řekl této hoře: ‚Zvedni se a vrhni se do moře‘ … a věřil by, bude to mít.“ Neprovokují vás takové pasáže z Bible? Ježíš hledá ty, kteří před jeho návratem přinesou na zemi moc jeho království. Chceš být jedním z nich?

 

Kreativní workshop

Kdo ho vede: Aleš Novák
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Během pobytu budeme vytvářet kreativní umělecké instalace z toho, co bude k dispozici na místě, přímo do prostor areálu. Chci jen vážné zájemce.

 

Hudební workshop

Kdo ho vede: David Bukáček
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Tento workshop je pro každého muzikanta/zpěváka, který má chuť se posunout dál. Budeme se bavit o tom, jak jako muzikanti/umělci můžeme růst, určitě padne řeč i o hraní v kapele, skládání, hudební produkci atd. U povídání určitě nezůstaneme, můžete se těšit, že si spolu hezky zahrajeme. Zván je každý, kdo už na nějaký nástroj hraje, případně už nějakou dobu zpívá. Workshop se pokusím „ušít na míru“ podle toho, kdo se přihlásí. Do poznámky na konci přihlášky tudíž prosím napiš, na jaký nástroj hraješ a jak dlouho!

 

Divadelní workshop

Kdo ho vede: Pavlína Bláhová
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Pokud vás zajímá divadlo nebo byste se chtěli naučit lépe pracovat se svým hlasem nebo tělem, tento workshop je přesně pro vás! Na co se můžete těšit? Na základy jevištního pohybu, práci s hlasem, improvizaci, různé formy herectví, hledání zdrojů autorské tvorby a spoustu dalšího. Jediným předpokladem je chuť zkoušet nové věci 🙂

 

Cyklovýlety

Kdo ho vede: Čeněk Rykl
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Jste podnikavý typ a nebaví vás být celý týden na stejném místě, celé prázdniny jste jen na brigádě a zapomněli jste, jak šumí les? Pak hledáme právě Vás! Poznejte s námi krásu české kotliny v dobré společnosti a pohodovému tempu. Předpokladem pro úspěšné absolvování workshopu jsou dvě funkční nohy, na nich boty, batůžek a láhev na pití. Jsme s vámi, buďte s námi!

Pokud máš rádi vítr ve vlasech, krásy českého pohraničí a přírodní posilování nohou při výšlapech spojených s nádhernými výhledy, pak je ti tento workshop jako ušitý na míru. Přidej špetku adrenalinu na cyklotrasách zvaných Singltrek a budeš mít co vyprávět vnoučatům. 

P.S. Horské kolo velkou výhodou.

Lesní hry

Kdo ho vede: Klára Neužilová & Klára Sotorníková
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Nechceš celý den prosedět na židli? Ale chtěl bys sis užít s přáteli zábavu na čerstvém vzduchu? 

Tak tento workshop je přímo pro tebe! Zahrajeme si spoustu týmových her, při kterých si zapotíte mozek i své tělo. 

Budeš potřebovat šátek (na zavázání očí), běžecké boty, oblečení na sport (do přírody), dobrou náladu a týmového ducha. Těšíme se na Tebe.

 

Vybral/a sis svůj workshop? Přihlaš se!