KS Praha logo

Workshopy – Teen Camp 2020

Dorost Odrost Porost Teen Camp Uživatel Jakub Homolka Kalendář 18.5.2020

Zde jsou informace ke všem workshopům, které jsou k nabídce, včetně aktuální obsazenosti.

Obecné informace o Teen Campu 2020 najdeš tady.

A co to workshopy jsou?

Pokud jedeš na Teen Camp poprvé, tak bys měl/a vědět, že workshopy jsou aktivity, které se odehrávají každý den dopoledne a to po celou dobu TC. Tebou zvolená aktivita (workshop), kterou si vybereš v přihlášce, bude pro tebe náplní každého dopoledne, tak si dobře (a hlavně včas, aby byla ještě místa), zvol ten správný! A nezapomeň, že definitivním potvrzením workshopu je až tvoje zaplacení.

 

Sport pro kluky do 15 let včetně

Kdo ho vede: Pavel Bukáček
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Budeme se věnovat nejrůznějším sportům, především podle toho, co nám místní sportoviště dovolí. Také se budeme každý den společně zamýšlet nad vybranou částí Bible. Na mladé a nadějné sportovce se těší Pavel Bukáček.

 

Sport pro kluky od 16 let

Kdo ho vede: Miloš Kačírek
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Pokud chceš rozběhat svoje špeky z karantény, tak tenhle workshop je ideální volba. Zároveň se můžeš těšit na čas strávený se svými vrstevníky a společné čtení Bible.

 

Sport a tanec pro holky

Kdo ho vede: Štěpánka Pitzmosová
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Chceš si každý den trochu zasportovat? Tak pojď! Zaběháme si, zaposilujeme, zahrajeme spoustu her a samozřejmě zatancujeme. Jestli jsi ještě nikdy netancovala, vůbec se neboj, nebude to nic složitého. Každý den se společně naučíme část tance a na konci týdne z toho určitě bude něco úžasného.

S sebou si přivez sportovní oblečení, pevné boty, plavky a hlavně dobrou náladu!

 

Vztah s Bohem nebo dodržování předpisů?

Kdo ho vede: Michal Klesnil
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Jak vypadá tvůj křesťanský život? Prožíváš hluboký a naplňující vztah s Bohem, nebo je to spíš sbírka pravidel a předpisů, co by správný křesťan měl a neměl dělat? Anebo Boha ještě vůbec neznáš a chtěl bys ho poznat? Pokud to chceš změnit, přijď na náš workshop.

 

Učíme se číst s Markem

Kdo ho vede: Jan Adamec
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Možná si říkáš: “Každý příběh o Ježíšovi už jsem slyšel.” Tak v tom případě tento workshop je určitě pro tebe, protože pořád víš méně, než si myslíš. Budeme společně číst biblické příběhy o Ježíši Kristu z evangelia podle Marka a zkusíme se dostat do hloubky, kterou někdy nevidíme.

O čem tam vlastně Marek mluví? Proč píše to, co píše? A hlavně co to znamená pro mě? A jak studovat Bibli prakticky potom, co Teen Camp skončí. Workshop bude hodně praktický. Kromě čtení se budeme učit modlit, jednou za čas hýbat (ať jen nesedíme) a zkoušet různé přístupy k Bibli.

Doporučený věk od 15 let.

 

Evangelizační

Kdo ho vede: Pavel Fialka
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Zvěstovat evangelium lidem je DOBRODRUŽSTVÍ. Vykročit ze zóny bezpečí a pohodlí, překonat svůj ostych, aby ZTRACENÝM mohl ZAZÁŘIT KRISTUS. To je nádherný úkol, který stojí za to, a pro který MÁ SMYSL podstoupit riziko. V pevné důvěře v Boha, jenž si nás použije i v naší slabosti a zjeví svou moc, lásku a pravdu. Podíváme se na následující oblasti:

  • jak předávat lidem jednoduché evangelium
  • jak si připravit a používat osobní svědectví
  • důležitost modlitby, půstu a Božího slova
  • používání darů Ducha svatého při evangelizaci
  • týmová práce, vykazatelnost, zakotvení v církvi, pokání a pokora

Součástí bude praxe a akce! Budeme zvěstovat radostnou zprávu Pána Ježíše Krista v blízkých obcích či městech, podle toho, na co nám Pán dá víru a příležitost.

Předpoklady – stačí víra v Ježíše a touha v srdci, jinak nic. Bůh si rád používá nezkušené.

 

Vařit, péct a jíst

Kdo ho vede: Lucie Frantíková, Jessica Crowther
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Tento rok budeme vařit a péct, sladké i slané, můžeš se těšit na nepečené zákusky, smažené placičky, ale i veganské recepty a další zajímavosti.

P. S. Pokud máš konkrétní věc, kterou si určitě chceš vyzkoušet, napiš mi na messenger a ráda ji zařadím!

 

Kreativní

Kdo ho vede: Dita Frantíková
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Různorodé tvoření s kreativci, kteří rozumí víc barvám a tvarům než slovům… Dita zastřešuje a zve talenty, každý den bude jiný, ale dobrodružný… Malování, kreslení, modelování… Vyjadřování toho, co do nás Bůh vložil. Možná i počítačová tvorba, doufám, že to klapne 🙂

 

Toulky Povltavím

Kdo ho vede: Čeněk Rykl, Martina Gabryszová
Přihlášeno:
Zaplaceno:
Kapacita:

Jste podnikavý typ a nebaví vás být celý týden na stejném místě, celé prázdniny jste jen na brigádě a zapomněli jste, jak šumí les? Pak hledáme právě Vás! Poznejte s námi krásu české kotliny v dobré společnosti a pohodovému tempu. Předpokladem pro úspěšné absolvování workshopu jsou dvě funkční nohy, na nich boty, batůžek a láhev na pití. Jsme s vámi, buďte s námi!

 

 

Vybral/a sis svůj workshop? Přihlaš se!